Távkönyvelés

Bevezettük az egész országra kiterjedő távkönyvelés szolgáltatásunkat

távkönyvelésA mai rohanó világban mindenkinek ügyesen kell az idejével gazdálkodnia. Az élet minden területén elterjedt az online kapcsolattartás, elektronikus ügyintézés. Miért ne használnánk ezt a könyvelés terén is? Szolgáltatásunkat elsősorban kis számla mennyiségű vállalkozásoknak ajánljuk, kiemelten a KATA adózóknak.

Kis forgalmú KATÁS egyéni vállalkozó vagy és emiatt nem vállalnak el könyvelőirodák? Fordulj hozzánk bizalommal, mi profi KATA szakértőként több mint 20 éves szakmai múlttal, megkülönbözetett figyelmet biztosítunk a kisvállalkozásod számára.

A távkönyvelés vagy ONLINE KÖNYVELÉS, szolgáltatásunk minőségéből nem von le, pontosan ugyanolyan szolgáltatásban részesülnek ezen ügyfeleink, mint akik területi közelség miatt minket választanak számviteli szolgáltatójuknak. Biztosítunk számunkra online tanácsadást, adó optimalizálást, havi forgalmi kimutatást, adó-hírlevelet és ami nagyon fontos: elérhetőek vagyunk

A távkönyvelés során több irányú kapcsolattartást biztosítunk, elérhetőek vagyunk szinte valamennyi platformon. (Email, telefon, skype, viber, messenger) Üzleti facebook oldalunkon valamint weboldalunkon és email hírlevelünkben pedig naprakész információkkal látjuk el követőinket, így mindig mindenről időben értesülhetnek.

Távkönyvelés előnye, hogy költséget és időt takarít meg mindkét fél számára, nem szükséges időpontot egyeztetni és személyesen átadni a havi bizonylatokat, hanem az ügyfél saját időbeosztása szerint az internet igénybevételével saját eszközéről sokféle formátum egyikében átküldi azokat számunkra. A kapcsolattartás rendkívül egyszerű,  ügyfeleink akár mobiltelefonjukról is átküldhetik a bizonylatokat.

Áraink országos viszonylatban is a legversenyképesebbek közé tartoznak már 9800 ft/ hó összegtől.  Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal: 20/251-9547, 20/516-5371

Olvass további híreket a Könyvelő Fóton honlapunkon