Távkönyvelés

Bevezettük az egész országra kiterjedő távkönyvelés szolgáltatásunkat

 

távkönyvelésA mai rohanó világban mindenkinek ügyesen kell az idejével gazdálkodnia. Az élet minden területén elterjedt az online kapcsolattartás, elektronikus ügyintézés. Miért ne használnánk ezt a könyvelés terén is? Szolgáltatásunkat valamennyi vállalkozási formában ajánljuk, kidolgozott anyagátadási, nyilvántartási, továbbítási és megőrzési rendszerekkel rendelkezünk ami teljesen biztonságos gyors és költség és időhatékony.

A távkönyvelés vagy ONLINE KÖNYVELÉS szolgáltatásunk minőségéből nem von le. Pontosan ugyanolyan szolgáltatásban részesülnek ezen ügyfeleink, mint akik területi közelség miatt választanak minket számviteli szolgáltatójuknak. Biztosítunk számunkra online tanácsadást, adóoptimalizálást, havi forgalmi kimutatást, adó-hírlevelet és ami nagyon fontos: elérhetőek vagyunk.

A távkönyvelés során több irányú kapcsolattartást biztosítunk, elérhetőek vagyunk szinte valamennyi platformon. (Email, telefon, viber, messenger) Üzleti facebook oldalunkon valamint weboldalunkon és email hírlevelünkben is naprakész információkkal látjuk el követőinket, így mindig mindenről időben értesülhetnek.

Távkönyvelés előnye, hogy költséget és időt takarít meg mindkét fél számára, nem szükséges időpontot egyeztetni és személyesen átadni a havi bizonylatokat, hanem az ügyfél saját időbeosztása szerint az internet igénybevételével saját eszközéről feltölti a bizonylatait az informatikai rendszerünk számára A kapcsolattartás rendkívül egyszerű,  ügyfeleink akár mobiltelefonjukról is feltölthetik a bizonylatokat.

Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal telefonon 20/251-9547, 20/516-5371 vagy emailban nemethnepontmariannkukacgmailpontcom

Olvass további híreket a Könyvelő Fóton honlapunkon