Ezt írták rólunk

Mikor megfordult a fejünkben a cégalapítás gondolata,tőletek kértünk tanácsot, a leendő vállalkozásunkkal kapcsolatban, akkor még lakóhelyünkhöz nagyon közel volt az irodátok . Az első pillanattól meggyőződésünk volt, ha belevágunk titeket fogunk választani. Felkészülten, számunkra érthetően, részletesen tájékoztattatok minket minden tudnivalóról. Mire meghoztuk a döntésünket jóval távolabb költözött az iroda, de nem volt kérdés számunkra, hogy megyünk utánatok. Azóta már lassan 3.év eltelt és úgy gondoljuk, ennél jobb döntést nem is hozhattunk volna. Bármikor, bármilyen kérdéssel fordulunk hozzátok, azonnal a rendelkezésünkre álltok. Köszönjük az eddigi munkátokat és reméljük hosszú-hosszú ideig marad ez a kapcsolat.
Leendő és meglévő vállalkozásoknak tiszta szívből ajánljuk őket, nem fognak csalódást okozni ebben biztosak vagyunk.

Pulli Fonal és Rövidáru Kft.

 


 

Kedves Mariann és Kálmán!

Köszönöm, hogy vagytok nekem. Veletek biztonságban érzem magam, minden kérdésemre válaszoltok, javítjátok a hibáimat és elnézitek a káoszomat 🙂

K.Ágnes Fót

 


 

Örülök, hogy ajánlottak nekem titeket. Pont ilyen könyvelőirodát képzeltem magamnak. Naprakészek vagytok és mindig segítitek a munkámat. Az elmúlt 10 év alatt az áfa visszaigényléstől kezdve, sikeres adóellenőrzéseken és sok sok törvény adta megtakarításon vagyunk túl. Köszönet a munkátokért, még sokáig együtt.

N. Gábor Dunakeszi

 


 

Mariannal még a cégünk megalapítása előtt „találkoztam”, így lényegében már az első pillanattól, az első döntésektől kezdve segíti vállalkozásunkat hasznos tanácsaival, javaslataival. Rugalmas, megbízható, kérdéseinkre gyorsan és korrekt módon válaszol, minden fontos változásról, cégünk ügyeiről részletes és alapos tájékoztatást ad. Nyugodt szívvel tudom ajánlani minden vállalkozónak és vállalkozásnak, akik most keresnek könyvelőt!

 

Urbán Zsombor, PeZso MEDICAL Bt., Fót

www.pezsomedical.hu

 


 

Nagyon örülök, hogy a sors összehozott Mariannékkal, mert nagyon elégedett vagyok a könyvelőiroda munkájával. 

Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulok feléjük, gyors, pontos, korrekt választ kapok, örülök, hogy ők intézik az ügyeimet, megbízom bennük.
Szalay Hédi  Fót,

 

Egy sikeres vállalkozás egyik alapja egy jó könyvelő,én már csak tudom,hiszen több,mint húsz éve vagyok vállalkozó és mivel több,mint húsz éve van vállalkozásom,ezért több könyvelőm is volt,de egyikkel sem voltam ennyire elégedett,mint Mariannal.Bármilyen probléma adódik nyugodtan fordulhatok hozzá és utána jár hogy,a legmegfelelőbb megoldást találja meg.Sőt,ha olvas valamilyen új törvényt,amivel pénzt vagy energiát takaríthatok meg egyből szól vagy időben figyelmeztet,ha valami új törvény lép érvénybe,nehogy problémám adódjon.Mivel minden szülő gyermekének a legjobbat szeretné,ezért,amikor a lányom beindította a vállalkozását bátran ajánlottam neki Mariannt.Tehát,ha nem akar feleslegesen nyűglődni a papír munkával és nem akar kellemetlen fejfájást válassza Mariannt,mert én azóta alszok nyugodtan,amióta ő könyvel nekem,mert tudom,hogy jó kezekben van vállalkozásom sorsa és nem létezik olyan probléma,amire nem találná meg a legjobb megoldást…..
Korpás Zsuzsa vállalkozó Budapest

 


 

Megbízhatóak, pontosak, közvetlenek és ami a legfontosabb, hogy naprakészek, bármikor fordulhatunk hozzájuk aktuális kérdéseinkkel, egyszóval PROFI.
Lévai Zsófia Apex Racing Media Kft, Fót

http://www.apexracing.hu/

 


 

A könyvelőiroda pontos, precíz, a munkatársak megbízhatóak, segítőkészek és nem utolsó sorban rugalmasak.

Turai Róbert vállalkozó Fót

 

Teljesen meg vagyok elégedve a könyvelőmmel. Bármikor hívom elérhető, kérdésemre teljes körű felvilágosítást kapok. Akár telefonom akár emailben. Én személy szerint örülök,hogy rájuk találtam mert sok terhet levesznek az ember válláról.
Könczöl Éva vállalkozó Dunakeszi