Ezt írták rólunk

Maximálisan meg vagyok elégedve a ” Digitoffice kft ” munkájával, úgy látom hogy cégem még ennyire biztos, precíz, könyvelői kézben sosem volt.
Számomra pozitív az hogy bármikor el tudlak érni titeket, vagy telefon , viber esetleg e-mailen keresztül…. illetve hogy teljes nyugalomban tudhatom cégem könyvelését , többszöri eset igazolja hogy mindig előre látok, időben vagyok tájékoztatva minden meglévő és új jogszabályról.
Nyugodt és őszinte szívvel ajánlak titeket mindenkinek !

Lisedmark Kft

 


 

Nagyon segítőkészek és minden nyűgös ügyemet azonnal intézik vagy ha nem az ő kompetenciájuk akkor azonnal kapom az útbaigazítást, hogy merre induljak. Maximálisan elégedett vagyok, örülök, hogy őket választottam.

M. Lajos ev.

 


 

4 éve vagyunk elégedett partnerek. Biztonságot ad nekem az a tudat, hogy rendben vannak az adózással kapcsolatos ügyeim. Meg vagyok elégedve vele.

Köszönettel H. Dezső E.V

 


 

„Amióta partnerek vagyunk, biztos lehetek abban, hogy nincs miért aggódnom könyvelési oldalról, ami igazi megnyugvást jelent a cég egyéb ügyei mellett. Ha szükséges emlékeztetnek minket a határidőkre, segítenek betartani minden törvényben és jogszabályban megfogalmazott elvárást. Időben és precízen dolgoznak és az ad hoc felmerülő kérdésekre is mindig pontos és gyors választ kapunk. Örülök, hogy most tényleg úgy érzem szó szerint minden forint mindig a helyére megy ?
N.A.”

 


 

A DigitOffice idővel több lett számunkra, mint egy könyvelőiroda; kedves, barátságos emberekre találtunk bennük, akikre számíthatunk, és nem csak a hivatali időkben. Tevékenységük túlterjed a könyvelési feladatok elvégzésén; jogi és üzletviteli tanáccsal is szolgálnak, ha éppen arra van szükség. És ami a legnagyszerűbb számomra, hogy a mindenkori és aktuális jogi és számviteli szakzsargont le tudják fordítani az én laikus felfogóképességem szintjére, ami nem egyszerű feladat, és nem kis türelmet igényel.

Köszönjük: Kulcsár Lajos és a Domán Bt.

 


 

Sok éve együtt dolgozunk Mariannékkal. Nagyon elégedett vagyok a lelkiismeretes munkájukkal, minden apró részletre figyelnek, figyelmeztetnek. Határidők mindig betartva, munkaidőben mindig elérhetőek (azon kívül még nem kerestem). Emailjeimre 1 órán belül választ kapok, ha kérésem van, szintén még aznap vagy legkésőbb másnap el van intézve.
Korrektek, megbízhatóak, csak ajánlani tudom!

Indigo Handmade Kft.

 


 

Mikor megfordult a fejünkben a cégalapítás gondolata,tőletek kértünk tanácsot, a leendő vállalkozásunkkal kapcsolatban, akkor még lakóhelyünkhöz nagyon közel volt az irodátok . Az első pillanattól meggyőződésünk volt, ha belevágunk titeket fogunk választani. Felkészülten, számunkra érthetően, részletesen tájékoztattatok minket minden tudnivalóról. Mire meghoztuk a döntésünket jóval távolabb költözött az iroda, de nem volt kérdés számunkra, hogy megyünk utánatok. Azóta már lassan 3.év eltelt és úgy gondoljuk, ennél jobb döntést nem is hozhattunk volna. Bármikor, bármilyen kérdéssel fordulunk hozzátok, azonnal a rendelkezésünkre álltok. Köszönjük az eddigi munkátokat és reméljük hosszú-hosszú ideig marad ez a kapcsolat.
Leendő és meglévő vállalkozásoknak tiszta szívből ajánljuk őket, nem fognak csalódást okozni ebben biztosak vagyunk.

Pulli Fonal és Rövidáru Kft.

 


 

Kedves Mariann és Kálmán!

Köszönöm, hogy vagytok nekem. Veletek biztonságban érzem magam, minden kérdésemre válaszoltok, javítjátok a hibáimat és elnézitek a káoszomat 🙂

K.Ágnes Fót

 


 

Örülök, hogy ajánlottak nekem titeket. Pont ilyen könyvelőirodát képzeltem magamnak. Naprakészek vagytok és mindig segítitek a munkámat. Az elmúlt 10 év alatt az áfa visszaigényléstől kezdve, sikeres adóellenőrzéseken és sok sok törvény adta megtakarításon vagyunk túl. Köszönet a munkátokért, még sokáig együtt.

N. Gábor Dunakeszi

 


 

Mariannal még a cégünk megalapítása előtt „találkoztam”, így lényegében már az első pillanattól, az első döntésektől kezdve segíti vállalkozásunkat hasznos tanácsaival, javaslataival. Rugalmas, megbízható, kérdéseinkre gyorsan és korrekt módon válaszol, minden fontos változásról, cégünk ügyeiről részletes és alapos tájékoztatást ad. Nyugodt szívvel tudom ajánlani minden vállalkozónak és vállalkozásnak, akik most keresnek könyvelőt!

 

Urbán Zsombor, PeZso MEDICAL Bt., Fót

www.pezsomedical.hu

 


 

Nagyon örülök, hogy a sors összehozott Mariannékkal, mert nagyon elégedett vagyok a könyvelőiroda munkájával. 

Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulok feléjük, gyors, pontos, korrekt választ kapok, örülök, hogy ők intézik az ügyeimet, megbízom bennük.
Sz. Hédi  Fót,

 

Egy sikeres vállalkozás egyik alapja egy jó könyvelő,én már csak tudom,hiszen több,mint húsz éve vagyok vállalkozó és mivel több,mint húsz éve van vállalkozásom,ezért több könyvelőm is volt,de egyikkel sem voltam ennyire elégedett,mint Mariannal.Bármilyen probléma adódik nyugodtan fordulhatok hozzá és utána jár hogy,a legmegfelelőbb megoldást találja meg.Sőt,ha olvas valamilyen új törvényt,amivel pénzt vagy energiát takaríthatok meg egyből szól vagy időben figyelmeztet,ha valami új törvény lép érvénybe,nehogy problémám adódjon.Mivel minden szülő gyermekének a legjobbat szeretné,ezért,amikor a lányom beindította a vállalkozását bátran ajánlottam neki Mariannt.Tehát,ha nem akar feleslegesen nyűglődni a papír munkával és nem akar kellemetlen fejfájást válassza Mariannt,mert én azóta alszok nyugodtan,amióta ő könyvel nekem,mert tudom,hogy jó kezekben van vállalkozásom sorsa és nem létezik olyan probléma,amire nem találná meg a legjobb megoldást…..
K. Zsuzsa vállalkozó Budapest

 


 

Megbízhatóak, pontosak, közvetlenek és ami a legfontosabb, hogy naprakészek, bármikor fordulhatunk hozzájuk aktuális kérdéseinkkel, egyszóval PROFI.
LZsófia 

 

 


 

A könyvelőiroda pontos, precíz, a munkatársak megbízhatóak, segítőkészek és nem utolsó sorban rugalmasak.

T. Róbert vállalkozó Fót

 

Teljesen meg vagyok elégedve a könyvelőmmel. Bármikor hívom elérhető, kérdésemre teljes körű felvilágosítást kapok. Akár telefonom akár emailben. Én személy szerint örülök,hogy rájuk találtam mert sok terhet levesznek az ember válláról.
K. Éva vállalkozó Dunakeszi