Bemutatkozás

Némethné Nagy Mariann vagyok, regisztrált mérlegképes könyvelő a Digitoffice Kft ügyvezetője. Könyvelőirodánk dinamikusan fejlődő családi vállalkozás, regisztrált mérlegképes könyvelőkkel.

Irodánk a gazdasági élet számos területéről végez  könyvelési szolgáltatást (építőipar, kereskedelem, egészségügy, szolgáltatóipar, vendéglátás, külkereskedelem, non profit, stb..) Cégeink nagyságát illetően a kis egyéni vállalkozástól az export nagykereskedésig, a mikro-kis és közép vállalkozások is megtalálhatóak.                    Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, melyben partnerünk a Generali Biztosító. Munkánk során arra törekszünk, hogy ügyfeleinkkel bizalmi viszonyt alakítsunk ki, hiszen ez a hosszú távú együttműködés alap pillére. Cégünkre jellemző a rugalmasság, gyorsaság, kiemelkedően jó kapcsolattartás, megbízhatóság. Tudásunkat a  kötelező és választott szakmai továbbképzésekkel bővítjük, mert elengedhetetlen feltétele szakmánknak a naprakész tudás.

Németh Kálmán vagyok a Digitoffice Kft tulajdonosa és ügyvezetője.

Alakulásunk óta a feladatom közé tartozik az ügyfelekkel való kapcsolattartás, marketing, cégprofil és web design kidolgozása illetve cégvezetői feladatok ellátása. Ügyfeleink körében találhatóak kis egyéni vállalkozók,kisebb és nagyobb méretű kft-k, bt-k, a gazdasági élet számos területeiről, alapítványok és export nagykereskedelmi cégek is. Nálunk a kis mikro cégek ugyanolyan figyelmet kapnak mint a nagy vagy középvállalkozások! Mérsékelt árakkal dolgozunk, melyek a legversenyképesebb árak közé tartoznak. Áraink nyilvánosak, bárki megtekintheti ha ide kattint. Vállalkozásunk előnye, hogy ügyfeleink közvetlenül a cég vezetőivel állnak kapcsolatban így gyors, pontos és precíz tájékoztatást tudunk nyújtani szóban és írásban is. Elérhetőek vagyunk hétköznap telefonon, emailben, skype-n és személyesen. Cégünk mobil mert vállalunk könyvelést Budapesten, Fóton, Dunakeszin és vonzáskörzetében, valamint vállaljuk, hogy személyesen a könyvelési anyagért érte megyünk, ezzel is segítve ügyfeleink munkáját. Célunk, hogy ügyfeleink bizalmát elnyerjük, azt hosszú távon meg is tartsuk. Számunkra a legkisebb cég is legalább annyira fontos mint a legnagyobbak, ezért támogatjuk ügyfeleink törekvéseit, segítenünk céljaik elérésében, bátorítjuk, tájékoztatjuk a lehetőségekről, mert az ÖN sikere a MI sikerünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kulcsszavak: Könyvelés Fóton, Könyvelés fóton, Könyvelés Dunakeszi, Könyvelés dunakeszi, Könyvelés Erdőkertes, Könyvelés erdőkertes, Könyvelés erdőkertes, Könyvelés Mogyoród, Könyvelés mogyoród, könyvelés, könyvelő, Fót, Erdőkertes, számvitel, beszámoló, adóbevallás, bérszámfejtés, könyvelés Fóton, könyvelő Fóton, könyvelő Erdőkertesen, mérlegképes könyvelő, regisztrált mérlegképes könyvelő, alapítvány könyvelése, egyéni vállalkozók könyvelése, mérleg készítés, könyvelés Dunakeszin, Dunakeszi, kft könyvelése, cégalapítás ingyen cégalapítás, könyvelő Fót, könyvelő Dunakeszi, könyvelőiroda Fót, könyvelőiroda Dunakeszi