Bemutatkozás

Némethné Nagy Mariann vagyok, regisztrált mérlegképes könyvelő a Digitoffice Kft ügyvezetője. Könyvelőirodánk dinamikusan fejlődő családi vállalkozás, regisztrált mérlegképes könyvelőkkel.

Irodánk a gazdasági élet számos területéről végez  könyvelési szolgáltatást (építőipar, kereskedelem, egészségügy, szolgáltatóipar, vendéglátás, külkereskedelem, non profit, stb..) Cégeink nagyságát illetően a kis egyéni vállalkozástól az export nagykereskedésig, a mikro-kis és közép vállalkozások is megtalálhatóak.                    Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. Munkánk során arra törekszünk, hogy ügyfeleinkkel bizalmi viszonyt alakítsunk ki, hiszen ez a hosszú távú együttműködés alap pillére. Cégünkre jellemző a rugalmasság, gyorsaság, kiemelkedően jó kapcsolattartás, megbízhatóság. Tudásunkat a  kötelező és választott szakmai továbbképzésekkel bővítjük, mert elengedhetetlen feltétele szakmánknak a naprakész tudás.

Németh Kálmán vagyok a Digitoffice Kft tulajdonosa és ügyvezetője.

Alakulásunk óta a feladatom közé tartozik az ügyfelekkel való kapcsolattartás, marketing, cégprofil és web design kidolgozása illetve cégvezetői feladatok ellátása. Mérsékelt árakkal dolgozunk, melyek a legversenyképesebb árak közé tartoznak.  Vállalkozásunk előnye, hogy ügyfeleink közvetlenül a cég vezetőivel állnak kapcsolatban így gyors, pontos és precíz tájékoztatást tudunk nyújtani szóban és írásban is. Elérhetőek vagyunk hétköznap telefonon, emailben, és személyesen. Cégünk ügyfélköre Budapest, Fót, Dunakeszi és vonzáskörzete de már az ország legtávolabbi részéről is vannak ügyfeleink. 

Az elmúlt évek alatt megálmodtuk és kifejlesztettük a TÁVKÖNYVELÉS-i opciót és teljes digitalizációt, így már az ország különböző területeiről is vannak ügyfeleink akár személyes kontakt nélkül, kizárólag távkönyvelés formájában.

Professzionális számviteli és a digitalizációt segítő szoftverekkel dolgozunk és büszkén mondhatjuk, hogy irodánk majdnem 100%-ban papírmentes. Szakmai partnerünknél évi akár 10-15 szakmai továbbképzésen veszünk részt ezzel is szélesítve tudásunkat.

Célunk, hogy ügyfeleink bizalmát elnyerjük, azt hosszú távon meg is tartsuk. Számunkra a legkisebb cég is legalább annyira fontos mint a legnagyobbak, ezért támogatjuk ügyfeleink törekvéseit, segítenünk céljaik elérésében, bátorítjuk, tájékoztatjuk a lehetőségekről, mert az ÖN sikere a MI sikerünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kulcsszavak: Könyvelés Fóton, Könyvelés fóton, Könyvelés Dunakeszi, Könyvelés dunakeszi, Könyvelés Erdőkertes, Könyvelés erdőkertes, Könyvelés erdőkertes, Könyvelés Mogyoród, Könyvelés mogyoród, könyvelés, könyvelő, Fót, Erdőkertes, számvitel, beszámoló, adóbevallás, bérszámfejtés, könyvelés Fóton, könyvelő Fóton, könyvelő Erdőkertesen, mérlegképes könyvelő, regisztrált mérlegképes könyvelő, alapítvány könyvelése, egyéni vállalkozók könyvelése, mérleg készítés, könyvelés Dunakeszin, Dunakeszi, kft könyvelése, cégalapítás ingyen cégalapítás, könyvelő Fót, könyvelő Dunakeszi, könyvelőiroda Fót, könyvelőiroda Dunakeszi