Ezt írták rólunk

 

 

Mariannal még a cégünk megalapítása előtt „találkoztam”, így lényegében már az első pillanattól, az első döntésektől kezdve segíti vállalkozásunkat hasznos tanácsaival, javaslataival. Rugalmas, megbízható, kérdéseinkre gyorsan és korrekt módon válaszol, minden fontos változásról, cégünk ügyeiről részletes és alapos tájékoztatást ad. Nyugodt szívvel tudom ajánlani minden vállalkozónak és vállalkozásnak, akik most keresnek könyvelőt!

 

Urbán Zsombor, PeZso MEDICAL Bt., Fót

www.pezsomedical.hu

 


 

Nagyon örülök, hogy a sors összehozott Mariannékkal, mert nagyon elégedett vagyok a könyvelőiroda munkájával. 

Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulok feléjük, gyors, pontos, korrekt választ kapok, örülök, hogy ők intézik az ügyeimet, megbízom bennük.
Szalay Hédi  Fót,

 

Egy sikeres vállalkozás egyik alapja egy jó könyvelő,én már csak tudom,hiszen több,mint húsz éve vagyok vállalkozó és mivel több,mint húsz éve van vállalkozásom,ezért több könyvelőm is volt,de egyikkel sem voltam ennyire elégedett,mint Mariannal.Bármilyen probléma adódik nyugodtan fordulhatok hozzá és utána jár hogy,a legmegfelelőbb megoldást találja meg.Sőt,ha olvas valamilyen új törvényt,amivel pénzt vagy energiát takaríthatok meg egyből szól vagy időben figyelmeztet,ha valami új törvény lép érvénybe,nehogy problémám adódjon.Mivel minden szülő gyermekének a legjobbat szeretné,ezért,amikor a lányom beindította a vállalkozását bátran ajánlottam neki Mariannt.Tehát,ha nem akar feleslegesen nyűglődni a papír munkával és nem akar kellemetlen fejfájást válassza Mariannt,mert én azóta alszok nyugodtan,amióta ő könyvel nekem,mert tudom,hogy jó kezekben van vállalkozásom sorsa és nem létezik olyan probléma,amire nem találná meg a legjobb megoldást…..
Korpás Zsuzsa vállalkozó Budapest

 


 

Megbízhatóak, pontosak, közvetlenek és ami a legfontosabb, hogy naprakészek, bármikor fordulhatunk hozzájuk aktuális kérdéseinkkel, egyszóval PROFI.
Lévai Zsófia Apex Racing Media Kft, Fót

http://www.apexracing.hu/

 


 

A könyvelőiroda pontos, precíz, a munkatársak megbízhatóak, segítőkészek és nem utolsó sorban rugalmasak.

Turai Róbert vállalkozó Fót

 

Teljesen meg vagyok elégedve a könyvelőmmel. Bármikor hívom elérhető, kérdésemre teljes körű felvilágosítást kapok. Akár telefonom akár emailben. Én személy szerint örülök,hogy rájuk találtam mert sok terhet levesznek az ember válláról.
Könczöl Éva vállalkozó Dunakeszi